Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J75o22s60e89f 63P66o16t61r

9. 2. 2015 15:17

Co tedy autor sledoval tímto článkem?

Kopnout si do staletého otloukánka, katolické církve, podle chvalně známého  vzoru politruků marxismu-lenismu, nebo vyřešit bio-psycho-sociální paradigmata jejichž podsttatou  je výslednice působení biologických, psychologických a sociálních faktorů?

Ještě, že nakonec uzná, že věda  stále  všechno neví, a tak jako výsledek celého článku nezbývá než to kopnutí. Kopnout si do někoho, kdo se  příliž nemůže bránit - to je hrdinství , že pane Wágner?

0 0
možnosti
Foto

Pane Potre, ještě jednou si v klidu a pozorně přečtěte článek. Do římskokatolické církve nikde nekopu, dokonce jsem do ní ani u jiných, více kontroverzních témat nikdy nekopal. Pokud chcete kritizovat, nastudujte danou problematiku - pak možná zjistíte, že to, co se objevuje na organismu Julie Kimové liberální kněží římskokatolické církve v Jižní Koreji za zázrak nepovažují. To, co jste zde předvedl má svůj název: říká se tomu halo efekt. Jinak to asi znáte z moudrého pořekadla: kdo rychle soudí, špatně soudí. Hezký den.:-)

P.s.: zajímavější pro Vás asi bude ten novější článek

1 0
možnosti

Já bych tedy nesměšoval nápisy na kůži, stigmata a eucharistické zázraky.

0 0
možnosti
Foto

Ke stigmatům a údajným eucharistickým zázrakům Julie Kimové nápisy na kůži patří, ovšem jen ty, které se měly údajně objevovat bez lidského zásahu. Vše má podle některých novinářů společného jmenovatele: nadpřirozeno. Jakokdyž se v Dagestánu měly objevovat na kůži chlapce v průběhu prvních devíti měsíců jeho života arabské nápisy, přičemž mělo vše začít již v porodnici: 

https://www.youtube.com/watch?v=CSyxwkZ7Uc8#t=307

1 0
možnosti
Foto

Ty nohy evidentně popsal pravák....

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS