Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Zrovna včera jsem levitoval. Bylo to na namrzlém chodníku a trvalo to jen chvilku. Přistání bylo tvrdé a bolestivé.;-D

3 0
možnosti
Foto

Ou ! Nejhorší je naražená kostrč, to pěkně bolí;-D

1 1
možnosti
OP

Moc pěkné a zajímavé R^

1 0
možnosti
Foto

Když se může v hliníkovém plechu vyvolat elektromagnetická indukce, pak může i hostie sama létat. Jo, víra hory přenáší.

1 0
možnosti
HP

Trochu jste to popletl. Víra s elektromagnetickou indukcí nemá nic společného. Ale když už jste u těch rychlých závěrů, mohl byste nám tu vysvětlit, kde se vzala ta elektromagnetická indukce, a proč se vlastně vznášela ta oplatka, když není z kovu.

0 1
možnosti
ML

Žádné videa nemohou potvrdit existenci levitace. Z jednoduchého důvodu: technicky lze cokoliv upravit. Proto jediný důkaz by mohl být pouze přímé svědectví.

5 2
možnosti
HP

Především směšujete dvě různé věci: digitální úpravy fotografie a digitální úpravy videozáznamu. Asi se danou problematikou nezabýváte, tedy zde projevujete laický názor. O digitálních fotografiích platí to, co je pod čarou dole pod článkem.

2 1
možnosti
JM

A jak se k tomuto fenoménu stavíte Vy osobně.

Jste nějakého náboženského vyznání?

0 0
možnosti
Foto

Posuzování tohoto fenoménu nemá nic společného s náboženským vyznáním. Jak jste si asi všiml, článek vyšel v rubrice věda. Na fenomén je nahlíženo jako na fyzikální jev. A tím pohyb oplatky (případně i její levitace), skutečně je. To by Vám asi řekl každý duchovní z Vatikánu, který není jen kněz, ale i fyzik, podílející se například na výzkumu elementárních částic na urychlovačích. A těch má Vartikán několik.:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 24,79
  • Průměrná čtenost 2427x
příležitostný publicista