Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naopak, jejich integrace se zhorsila od te doby co se mohou divat na arabske televizni kanaly. Ziji v muslimskych komunitach, stykaji se jen mezi sebou a ted uz nemaji ani lokalni zdroj informaci. Proste jako by zili doma v Pakistanu nebo v Jemenu, az na to, ze venku je vic zima.

1 0
možnosti
Foto

V rámci veřejné diskuse o dětských nevěstách muslimů ve Velké Británi ministryně vnitra Theresa May v prosinci 2014 prohlásila: „V případě, že se dívka provdala v souladu se zákonem ve své domovině, pak její manžel nemůže být trestně stíhána podle práva Spojeného království.“ Zde odkaz na článek z britského tisku:

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/home-office-powerless-legal-loophole-4846514

1 0
možnosti

No mame se na co tesit, Donutilova pohadka o snehurce jednoznacne ukazuje jake je prani nasi vrchnosti

1 0
možnosti

Početla jsem si, a je mi smutno. Dělají muslimové, kvůli svému zvrácenému náboženství, něco normálně? Jo, možná dýchají, ale už jen to, jak se bezostyšně hrnou do cizích zemí, jak se dívají na původní obyvatelstvo, je přece do nebe volající. A jak se zdá, i v něčem tak intimním, jako je sexualita, jsou naprosto nenormální. A co je nejhorší, jim to snad ano nepřijde divné.

6 0
možnosti

Verte ze podlenich jsou oni normalni a nenormalni jsme my. A tohle se sem rozhodla svazacka Merkelova se svymi soukmenovci rozhodla naroubovat

0 0
možnosti

Z popsaného je zcela evidentní proč "neziskovky" přisáté na státní peníze hlásaj bludy o kulturním obohacení naší společnosti. Že tam budou finanční toky i z druhé strany je nad slunce jasné, zejména vzhledem co káží jak máme všechny nadšeně přijímat i když je to proti zdravému rozumu a staletím vývoje!

2 0
možnosti
Foto

Od muslimů lze očekávat jediné - že chtějí a budou chtít změnit nás!

9 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista