Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je naivni a neslusne se kouzelniku ptat, jak to delaji, co je podstata triku. Stejne by nam to nerekli. U nekterych triku by me to zajimalo. Take nechapu, jak to zde s tou minci zde delaji.

0 0
možnosti
Foto

Praktictejsi trik by byl, kdyby mince najednou pribyvaly, kdyby se znenadani zacaly "mnozit". Takovy trik umi FED, japonska centralni banka a v poslednich letech i ECB. Kazdemu krome centralnich bank je vsak prisne zakazano takovy trik provadet. :-(

0 0
možnosti
Foto

Zdravím do Nizozemí!

Triky s množením mincí běžně eskamotéři předvádějí, na YouTube je jich plno.

Domnívám se, že není vůbec naivní a neslušné se kouzelniků ptát co je podstata triku, neboť to nám umožní při posuzování jiných videí s údajným paranormálnem si dát pak na takový trik větší pozor. Ostatně, v minulém článku jsem dával odkaz na seriál Magie kouzla zbavená, u nás odvysílaný na ČT2. Zde můžete dokonce shlédnout zajímavé provedení a následné odhalení (na stopáži od 36:35 do 42:08) promyšleného triku, umožňujícího kouzelníkům chodit po vodě:

https://www.youtube.com/watch?v=YRpkX-gCWes

No a s tím odhalením přišel jeden z kouzelníků.

Jinak Vám ale závidím ty lány u Vás rozkvetlých tulipánů.

Mějte se hezky :-)

0 0
možnosti
Foto

Take Vas zdravim.

Aby nedoslo k nedorozumeni, ty tilupany se mmozi prirozenym zpusobem. Na tom neni nic paranormalniho ani nejde o triky kouzelniku. Casti vykvetajicich tulipanu zavcas zatipnou hlavicky. Tim jde vsechna sila rostliny do cibulek, ktere se rozmnozi. Ty cibulky pak vykopou, rozdeli po jedne a znovu je zasadi. A pristi rok jsou nove lany tulipanu.

0 0
možnosti
Foto

Pro Vas jako znameho zahadologa mam jednu zahadu, ktera se u mne opet na jare objevila. Pres zimu se mi ve skrini trochu srazilo ulozene letni obleceni. Za normalni pokojove teploty. Bylo vyprane, ususene a nektere i vyzehlene. Jen kravaty, ponozky, cepice a klobouky se nesrazily. Je mi to zahadou. :-)

0 0
možnosti
Foto

Bohužel Vám v tomto nepomůžu, neboť nejsem kovaný záhadolog, i když si to o mně řada lidí myslí. Jako laik (nejsem expert přes textilie) bych si však dovolil tipovat, že jste přes zimu, jak už to tak bývá, maličko přibral....

Ale s tím paranormálnem u tulipánů jste mne dostal, to byl dobrý vtip. Vidím, že Vás humor neopouští. R^

Mějte veselou mysl a pevné zdraví. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista