Diskuse

Budeme letos řešit romská ghetta ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Všechno je to o tom, nastavit jasná a srozumitelná pravidla přes které vlak nepojede!

Konkrétně uděléš to a to, dostaneš zaplaceno a zároveň když provedeš to a to budeš platit (bude ti strženo).

Hraní si na nějakou nezabavitelnou částku rovnající se dávkám nikoho do latě nesrovná.

Sociální nárokové minimum pouze v podobě poukázky na odběr jednoho teplého jídla s platností na konkrétní den a bochník chleba na týden. Nevyčerpané pro zřejmou nepotřebnost propadá! Ošacení charita. Lůžko na ubykaci (pouze střízlivému) atd.

0 0
možnosti
LP

Cituji: "Jak se lze do­číst i na Wiki­pedii, v roce 2011 se od multi­kulturalismu distancovali tři největší evropští lídři: ně­mecká kancléřka Mer­kelová, britský premiér Cameron i francouzský prezident Sarkozy."

Tuhle jsem v jednom blogu četl, že k tomu svému vlažnému vyjádření byla Merkelová dotlačena svojí stranou před volbami (?). Její další kroky ani kroky pánů Hollanda a Camerona rozhodně neodpovídají tomu, co řekli. Prostě řeči plynou a voda teče.

Děkuji za přínosný článek. Tato série článků je přínosná.

0 0
možnosti
HP

Myslím, že v článku je docela jasně řečeno, že Merkelová, nebo i jiní lídři, se té utopie multikulturalismu opravdu vzdali a že jejich pozdější vítací politika byla ovlivněna úplně jinými faktory. Nenechte se mýlit výroky našich aktivistů, kteří multikulturalismus neustále velebí. V Německu je integrace spojována nikoli s multikulturalismem, ale s projektem Leitkultur, jak uvádí i autor článku. Stojí zato si něco o tomto vyhledat na internetu. :-)

0 0
možnosti
JH

Ach, ty nešťastný statistiky!:-)

0 0
možnosti
HP

Kdyby alespoň ty statistiky v případě romské menšiny existovaly.

Dosud například nevíme, zda vůbec a nakolik se drogy, kterých v romské komunitě přibývá, podílí na růstu agresivity romského etnika, nenávistně napadajícího majo­ritu. Zde příklad Roma z Kroměříže. Kriminalisté jej obvinili z několika trestných činů – nebezpečného vyhrožování, vý­tržnictví a hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob:

http://zlin.idnes.cz/muz-v-kromerizi-nadaval-detem-a-bil-je-dwe-/zlin-zpravy.aspx?c=A161222_145259_zlin-zpravy_ras

3 0
možnosti
Foto

Je dobré vědět, že ke stálým bodům programu ČSSD patří "budování tolerantní společnosti". To znamená, že to stejné, co je vidět na (k článku připojenému videu ze slovenských Košic) a vyskytuje se také na území ČR - musí občané majoritní společnosti plně tolerovat a uznat, že romská menšina je se svou odlišnou a svéráznou mentalitou naprosto jiná a proto se musí občané majority způsobu života Cikánů/Romů v ČR povinně přizpůsobit.

3 0
možnosti
HP

Naštěstí to u nás nedošlo tak daleko a Luník IX u nás nemáme ;-)

1 1
možnosti