Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K16a60r65e16l 69B66o48k

13. 4. 2017 10:05

Na můj vkus až příliš mnoho demagogie.

1 2
možnosti
Foto

,,Zavraždil Bašár Asad „krásná miminka“ ?"

Možná. A možná stejně, jako Husain miminka Kuvajtské porodnici:-(

5 0
možnosti
ON

Konečně chytřejší ruská propaganda. Ale i tak propaganda. Od začátku do konce. Na základnu dopadlo pouze 23 raket tvrdí Rusko. Podle autora fakt. Kam zmizeli ty zbývající ? Asad vítězí. Podle mapy to spíš vypadá na rozdělenou zemi. Na jednu stranu Asad to neudělal na druhou vnutit vinu že i údajně západ Asadovi chemické zbraně dodával takže za to může je výborná. Pouze malá zmínka že až po použití chemických zbraní v roce 2013 se jich Asad zbavil. Proč by to dělal když je přece nepoužil? Proč k tomu byl donucen dokonce i Ruskem? Hned po útoku dostali povstalci zbraně to jasně ukazuje že ten útok provedli oni. To je úsměvné. Argument když se potom chtějí bránit ukazuje že za tím stojí oni. Celkový vyznění je jasné. Zpochybnit zpochybnit a zpochybnit.

2 9
možnosti
HP

"Na základnu dopadlo pouze 23 raket tvrdí Rusko."

Citujte americký armádní zdroj, který tuto informaci monitoringu v dané oblasti vyvrací. Nejlepší bude dát sem odkaz, aby se mohl o tom každý přesvědčit.

1 0
možnosti
EH

Úkol zněl jasně. Asada musíme svrhnout, i kdyby byl prezidentem ten šašek Trump, který sliboval, že USA přestane řešit problémy druhých a začne řešit problémy svoje.

4 2
možnosti
Foto

Svrhnout Asad je stejné jako bylo zbavit se Hitlera. Kdyby jej vysocebývalý pracovník KGB nedržel u moci byl by dávno svržen. Drží jej u moci jenom proto bez Asad nebude mít Rusko vojenskou základnu v Sýrii. Vám SE komteso HASÍNKOVÁ asi stýská, že díky USA tu nemáme komunismus.

3 7
možnosti
PS

A to je náš problém,máme tu moc vysokou vzdělanost obyvatelstva.Naštěstí už na tom ministerstvo školství pracuje.Oni vám zatnou tipec,lidé jenž o věcech přemýšlí nejsou žádoucí.Kdyby tak šlo nějak plošně snížit IQ Evropanům to by byl tah.A pro nálepkáře,nejsem Putinův agent,A pokud to Asad udělal měl by vyset.Ale měl by vyset protože budou existovat důkazy,stejně jako odsouzenec na smrt čeká v cele roky,protože může přijít zvrat.V této kauze žádné neprůstřelné důkazy nejsou, naopak je zde spousty pochybností.To že USA říká že to udělal není důkaz,už jednou došlo k "omylu".Vzpomeňte jak Colin Powell ukazoval nevyvratitelné důkazy o tom že Irák má zbraně hromadného ničení.Byla to lež pocházející od jediného agenta,zbytek důkazů byl vyroben v USA.

http://echo24.cz/a/wSq9t/pribeh-velke-lzi-jak-odstartovala-valka-v-iraku

7 0
možnosti
EH

Obvykle nejsem "grammar nazi", ale tohle mi nedá. Co by měl Asad vyset? ;-D

1 0
možnosti
Foto

kdo chce Asada bít, hůl si vymyslí

5 1
možnosti
JG
  • Počet článků 387
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista