Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obávam sa , že verejnosť sa nikdy nedozvie o skutočnom pôvode COVID-19. Iba USA vlastnia tento vírus ako biologickú zbraň.

https://www.globalresearch.ca/china-coronavirus-shocking-update/5705196?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

Ako sa mohol COVID-19 vyskytnúť súčasne na viacerých miestach vo svete?

Existuje podozrenie, že už niekoľko rokov používajú USA proti Číne biologické zbrane. Pri COVID-19 sa im to trošku vymklo z pod kontroly a dostalo sa to až k ným.

0 0
možnosti
Foto

Na chřipku umírá ročně v Česku až dva tisíce osob a v několika epidemických týdnech se jí nakazí ročně mezi deseti a patnácti procenty populace, tedy cca 1 až 1,5 milionu lidí. Celosvětově má chřipka ročně na svědomí až 650 tisíc úmrtí a ročně ji prodělá zhruba jedna miliarda lidí. Zkuste si představit, jakou paniku by tato čísla způsobila u koronaviru, zatímco u chřipky jsme to brali jako normální součást života. Kvůli chřipce nikdy nebyla realizována žádná opatření, v médiích nebyly popisovány případy jednotlivých zemřelých a dobrovolné očkování proti ní podstupuje jen pět procent lidí. Chřipky se tedy nebojíme, i když se na ni umírá.

0 0
možnosti
Foto

Koronavirus má u 80 procent pacientů lehký průběh (lehčí než chřipka – buď úplně bez příznaků anebo s lehkými příznaky), u 10 procent je potřebná hospitalizace s běžnou léčbou a pouze pět procent pacientů má opravdu závažný průběh. U dětí nedochází ke smrti vůbec, u lidí do 50 let je to 0,2 procenta, do 60 let 1,3 procenta, do 70 let 3,6 procenta, do 80 let osm procent a nad 80 let patnáct procent (což jsou procenta pouze ze zachycených případů, lidé s mírnými příznaky obvykle na testování nejdou, takže ta procenta budou ještě výrazně nižší). Celkově se jím nakazilo ve světě k dnešnímu dni cca 400 tisíc lidí, z čehož cca 100 tisíc se již uzdravilo a cca 20 tisíc zemřelo.

0 0
možnosti
Foto

Z dnešních zpráv - Infekce koronavirem už se v USA podle televize CNN potvrdila u více než 139 000 lidí, což je výrazně více než v kterékoli jiné zemi světa, přes 2400 pozitivně testovaných pacientů už umřelo. Nejhůře je na tom stát New York, kde v neděli počet úmrtí přesáhl 1000, zatímco známých případů nákazy bylo hlášeno na 60 000.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/trump-nejvice-umrti-na-covid-19-se-v-usa-ceka-za-dva-tydny.A200330_081340_ln_zahranici_ele

0 0
možnosti
Foto

Mnohem vyšší počty obětí každoročních chřipkových epidemií mne nechávaly klidným. Současných 17 mne děsí. Zajímavé.

1 0
možnosti
Foto

Na chřipku umírá ročně v Česku až dva tisíce osob. Nakazí se chřipkou až 1 až 1, 5 milionů osob. To vás neděsí???

0 0
možnosti

Vyšší hodnoty protilátek IgM a IgG mohou snad indikovat prodělání i jiných nemocí, není asi směrodatné pro získání imunity po infekci koronaviry. U nás se běžně používalo stanovení CRP pro odlišení nákazy bakteriemi nebo viry. Jen laický poznatek.

0 0
možnosti
Foto

Více o takovýchto rychlotestech se dozvíte na Ministerstvu zdravotnictví a na Úřadu vlády, která nechala dovézt z Číny 150 000 rychlotestů, vyhodnocujících IgM a IgG.

0 0
možnosti
Foto

Revoluce v testování! Rychlý test, vytvořený americkou společností Abbott Laboratoriem, je přenosný a lze jej použít i v ordinacích lékařů. Jak společnost oznámila, do 1. dubna bude schopna rozjet plně tovární výrobu a dodávat 50 000 testů denně. Jejich coronavirový test bude spuštěn na platformě „ID NOW“, která se ve Spojených státech již používá pro rychlou diagnostiku pacientů, kteří onemocněli chřipkou či streptokokem. Test hledá fragmenty genomu coronaviru ve vzorcích, odebraných pomocí výtěru z krku nebo nosu. Může přinést pozitivní výsledky za pouhých pět minut a negativní výsledky za 13 minut. Tester má velikost toustovače, celé toto zařízení váží méně než 7 liber.

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS