Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak něco začne organizovat stát a zakáže ostatním na tento segment vstupovat, je zaděláno na katastrofu. Stát bojuje se soukromým sektorem o existující zdroje. Je proto naprosto jasné, že první kdo se k potřebným zdrojům dostane je vládnoucí kasta a úředníci. K tomuto účelu si vládnoucí kasta vydá a schválí takové zákony, aby dostupné zdroje neskončily někde v podhradí.

Je jasné, že aby takové zákony mohla vydat, je třeba vystrašit ovládanou část společnosti a vzbudit v ní dojem, že vše je děláno pro ně a v jejich zájmu.

0 0
možnosti
JS

Vždy se pobavím, když laik, v tomto případě asi spisovatel, radí odborníkům co dělat.

0 0
možnosti
HP

Na základě Vašeho příspěvku jsem ještě jednou pročetla ten článek. A nenašla jsem tam pasáže, kde autor někomu radí. Z celého textu vyznívá, že jen vyjadřuje svůj názor. A podle kvality zpracování usuzuji na to, že tu neprojevuje jen údiv laické veřejnosti nad současnou situací, ale i údiv některých zástupců odborné veřejnosti, s nimiž text nejspíš konzultoval.

Ovšem Vy jako znalec medicínských oborů a farmakologie, který se v dané problematice dobře orientuje a kterého pobaví "když laik radí odborníkům", zde můžete namísto pobavení předložit "ten správný" pohled na věc, vypodložený patřičnými argumenty. Zdejší diskutéři si to jistě rádi přečtou.

1 0
možnosti
Foto

Můj známý žil v Mnichově. Když cítil, že na něj leze chřipka, jeho lékař mu předepsal antivirotikum a druhý den byl fit. Není to příčina, proč je v Německu cca dvakrát vyšší smrtnost než u nás?

0 0
možnosti
Foto

Žádné antivirotikum se nebere jako prevence na Covid-19. Ani hydroxychlorochin.

0 0
možnosti
Foto

Ve snaze přesvědčit národ k očkování, nás každoročně straší 1500 - 2000 obětí chřipky. Nikoho to číslo neděsilo. Teď je za měsíc 60 mrtvých na covid a každý má pocit ohrožení.

0 2
možnosti
Foto

Je každého věc, zda se nechá očkovat proti chřipce. Zrovna tak bude každého věc, zda se nechá očkovat proti Covid-19. Ale nevěřím tomu, že by se starší generace proti Covid-19 očkovat nenechala. Pokud k nám nějaká vakcína přijde, hned se po ní zapráší :-)

1 0
možnosti
HP

Jak o tom ráno 26. března informoval server iDNES, je Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) již několik dní v kontaktu s Čínou a Japonskem, kvůli antivirotiku Favipiravir, které se prodává pod názvem Avigan.

Zdroj: https://karelwagner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748422

0 0
možnosti
LH

Jenže diagnóza praktika přes telefon bez testu jáxi nefunguje. A většina praktiku vás ani nevysetri.....

0 0
možnosti
PD

Že by nám vládla nemehla?

1 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista