Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pokud se nemýlím tak je rýma virové onemocnění. Bohužel neví o žádném léku nebo očkování proti rýmě. Jsem pesimista a neočekávám, že se najde lék na korona virus.

0 2
možnosti
Foto

Na rýmu nepotřebujete očkování, to potřebujete na chřipku. A proti chřipce se již může každý, kdo o to stojí, nechat očkovat. :-)

3 0
možnosti
Foto

Na chřipku umírá víc lidí než na coronavir.Koronavirus má u 80 procent pacientů lehký průběh (lehčí než chřipka – buď úplně bez příznaků anebo s lehkými příznaky), u 10 procent je potřebná hospitalizace s běžnou léčbou a pouze pět procent pacientů má opravdu závažný průběh. U dětí nedochází ke smrti vůbec, u lidí do 50 let je to 0,2 procenta, do 60 let 1,3 procenta, do 70 let 3,6 procenta, do 80 let osm procent a nad 80 let patnáct procent (což jsou procenta pouze ze zachycených případů, lidé s mírnými příznaky obvykle na testování nejdou, takže ta procenta budou ještě výrazně nižší).

0 1
možnosti
Foto

Jak jste přišel na to, že "U dětí nedochází ke smrti vůbec" ? Ono k ní ve skutečnosti dochází, od batolat po náctileté, což potvrzují zprávy z nejrůznějších zemí. Dětských úmrtí je na covid-19 málo, ale neznamená to, že vůbec žádná nejsou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 21,64
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista