Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Číně je tocilizumab používán k léčbě pacientů s nemocí COVID-19 při těžkém poškození plic a při vysokých hladinách IL-6 (interleukinu 6). V řadě evropských zemí je v současné chvíli tocilizumab schválen také pro experimentální použití pro pacienty s pneumonií v důsledku závažného průběhu onemocnění COVID-19. Předpokládaným mechanismem účinku je možné zmírnění zánětlivé reakce v plicích související s uvolněním IL-6. Terapeutický potenciál látky tocilizumab je také porovnáván s látkou sarilumab oproti standardní péči v nezaslepeném klinickém hodnocení v Dánsku a Francii.

0 0
možnosti
IL

I22v21a66n69a 15L17a87n57c34e

18. 5. 2020 21:39

Trump doporucoval hydroxychloroquine brat na zacatku problemu, aby se pacient nezhorsoval a nemusel do nemocnice. V Texase byl zachranen s hydroxychloroquinem domov duchodcu, protoze prasky doktor nasadil hned v zacatku nemoci. Hydroxychloroquine je uspesny na 44%, zatimco Remdesivir na 33% a Dr. Fauci si uspesnost Remdesiviru tak pochvaloval. Ze v zadnem pripade nemuzeme ocekavat sto procent. Remdesivir vsak muze byt pouzivan pouze v nemocnici, zatimco Hydroxychloroquine muze predepsat obvodni lekar. Ze nekteri lekari a dokonce lekarny maji zakaz, tak v tom hledejte politiku a neposlouchejte pouze CNN a podobne liberalni prekroucene zvesti.

0 0
možnosti
Foto

Světová zdravotnická organizace (WHO) z bezpečnostních důvodů dočasně zastavila testy léku hydroxychlorochin, který rád doporučuje americký prezident Donald Trump. WHO se ke kroku rozhodla na základě studie nedávno zveřejněná v prestižním časopise The Lancet, podle níž by lék mohl některým pacientům s covidem-19 uškodit.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/who-trump-antimalarikum.A200526_123055_zahranicni_jhr

0 0
možnosti
JV

Jako vždy erudované a zajímavé.R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS