Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě o víkendu mi v diskusi kdosi spílal, že si vymýšlím, a že tato výzva ke znásobení vkladu výhrou neexistovala. Přitom jsem to četla v článku i zde v Babišových novinách.

3 0
možnosti
Foto

I80v28o 31C88i37l20i80c30h

31. 1. 2023 8:03

Já tu výzvu četl přímo na ověřeném účtu Babiše na Twitteru.

0 0
možnosti

Třeba vsadil na Pavla. Tak měl výhru zajištěnu, ať volby vyhraje nebo prohraje. :-D

1 0
možnosti

Když může někdo lákat na jedno pivo zdarma při předložení Babišova volebního lístku, tak netuším proč by Babiš samotný nemohl rozdávat zase jitrnice. Ale o tom jste raději nenapsal.

A ty sázky? Na ty se naprosto přesně hodí jedna slavná filmová hláška a tj." kdyby hloupost nadnášela, tak by jste tu létala jak holubička". A jak je vidět, těch hlupáků, kteří své peníze zbytečně vyhodili oknem, je u nás stále dost.

2 0
možnosti
Foto

V celém článku, pokud jste si nevšiml, není ani slovo o tom, že by snad "Babiš samotný nemohl rozdávat jitrnice". Pokud já vím, to mu tohle nikdo nevyčítá, klidně může rozdávat i vodňanská kuřata a kostelecký uherák, nikdo mu v tom nebrání. :-)

3 1
možnosti
Foto

No, bylo to od Babiše přinejmenším sprosté. On nepsal "můžete vyhrát", nijak výhru nevázal na svoje vítězství, napsal jen "vyhrajete". Bez jakýchkoli podmínek. Jen prý mají jít volit. V tom ty lidi prostě podvedl. Na druhou stranu je vidět, jak bídně je na tom velká část jeho voličů s elementární finanční gramotností.

6 1
možnosti

No hlavně se množí konspirace, že je v tom chudák AB nevinně a zase se na něho něco svádí. Prostě antibabiš kampááááň.

On přece nic neudělal a Karel Havlíček to vysvětlil. AB pouze dal obyčejný hec na net, který by se měl vzít s nadsázkou.

Že ten hec, někteří hloupí spoluobčané vezmou vážně, přece nelze vinit tomu zveřejněnému vzkazu, který jste odcitoval. Je to přece vina těch voličů AB, že jsou natolik hloupí, že vezmou vážně nějaký nadsazený text. Samotné zveřejnění naopak hloupé nebylo a do voleb to - slovy Karla Havlíčka - naopak patří.

3 0
možnosti
Foto

Najde se u nás celá řada lidí, co o jeho slibech nikdy nepochybovali. A on jim opravdu řekl "vyhrajete 12 000 Kč". Ale hlavně jim řekl "Babiš vždycky pomáhá, za Babiše bude líp,“ tedy je ujišťoval, že jim takto pomůže. A ti, co bezmezně věřili jeho dosavadním slibům, i tomuto slibu uvěřili.

7 1
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista