Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bližší informace o událostech v Krupce podává i Marco Cavali, předseda politické strany Roma Luma, který se v úterý 18. července shromáždění osobně zúčastnil: „Údajně došlo k tomu, že se Moldavci společně s ukrajinskými přáteli opili a pak měli tahat mladé romské kluky do sklepa, kde mělo dojít k sexuálním nabídkám. To je pedofilie. Měli je snad zmanipulovat k orálnímu sexu i dalším praktikám, šlo o čtyři kluky. Maminka jednoho z nich včera podala trestní oznámení,“ řekl Cavali novinářům.

https://www.expres.cz/zpravy/romove-ukrajinci-krupka-bilina.A230719_110001_dx-zpravy_stes

0 0
možnosti
Foto

Z novějších zpráv: Policisté verzi o mravnostním deliktu se sexuálním podtextem šetří. „Zahájili jsme trestní stíhání pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožování mravní výchovy mládeže,“ řekl Marek. Zda policie stíhá Moldavana, kterého dříve obvinila z výtržnictví, či někoho dalšího, mluvčí neupřesnil. „Z taktického hlediska se zatím nemůžeme blíže vyjadřovat, aby nebyl ohrožen nebo zmařen průběh trestního řízení,“ dodal Marek.

0 0
možnosti
Foto

Policie zahájila úkony trestního řízení poté, co vyhodnotila dostupné záznamy, včetně těch na sociálních sítích. „Konkrétní podobu opatření jsme volili na základě předchozích zkušeností se shromážděními, které se uskutečnily v minulých dnech, jež se obešly bez narušení veřejného pořádku a spočívaly ve vyjádření názorů bez rizika vzniku konfliktů,“ uvedla policie na Twitteru. „Děním na shromáždění i po jeho skončení se i nadále intenzivně zabýváme. Újmy na zdraví a majetku jsme nezaznamenali a dosud nám nebyly ani hlášeny,“ dodala.

Tweet Policie ČR

1/3 Po vyhodnocení dostupných záznamů, včetně těch na sociálních sítích, jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka dle § 404 trestního zákoníku.

0 0
možnosti
ZZ

Už se v tom člověk ani nevyzná. Pracují tady Rumuni, Moldavané, Ukrajinci - a člověk je na první pohled od sebe nerozezná.

Možná se Romům nelíbí, že jim berou práci !

1 0
možnosti
AT

Brát Romům práci a jim se to nelíbí....

1 0
možnosti
PP

No a teď by tihleti lháři a křiklouni ještě chtěli, aby jim společnost dala do rukou zbraně.

8 0
možnosti
ZZ

Lopata je v některých případech také dobrá zbraň.

0 0
možnosti
Foto

Dávkaři ztrácí přirozené lidské vazby. Dávejte nějaké komunitě peníze za nic a časem se tam zhroutí i mezilidské vztahy založených na lásce a empatii a to i v rodinách.

13 0
možnosti
ZZ

Nemáte úplně pravdu.

Máme tady 2 domy, které jsou ubytovnou pro práce štítících se obyvatel a jejich rodinných příslušníků. Je tam celkem cca 30 partají. Výtečně drží při sobě - pokud příjde nějaká kontrola na někoho - všichni ji svorně vyženou. Babičky dělají pěstouny svým vnukům a vnučkám a matky od 16 let rodí každé 2 roky !

To jsou vám panečku rodiny !

Sama láska, empatije a dojení sociálního systému ČR - protože nikdo z nich nemusí pracovat - a také nepracuje, aby ostatním nedával špatný příklad. Nejprve se o ně dojemně starali socani, teď lidovci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista