Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co tedy říci závěrem. Snad že legalizace marihuany u nás k rádoby převratnému poklesu obžalob v trestních věcech nepovede. Neboť dealeři budou i nadále nabízet u nás všechny drogy, označované za nelegální.

Zdroj: https://karelwagner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=807221

Tento závěr by měl vycházet z nějakých čísel. Vzhledem k tomu, že jste jen psal svůj názor aniž byste ho měl podložený čísly (nebo jste je jen neuvedl), nemá cenu ani vytištěného papíru.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, že nevychází z čísel, ale vychází z obecně známých zkušeností a z logiky věci. A pokud s mým názorem nesouhlasíte, máte na to plné právo, můžete napsat svůj vlastní článek a na blogu iDnesu ho publikovat. Ostatně, o žádných směrodatných číslech v tomto směru nevím, máte odkaz na zdroj?

1 0
možnosti
HP

Pokud umím dobře číst, v článku je napsáno "převratného poklesu". Nevím, jak by zde mohlo dojít k něčemu převratnému, ale protože s tím nesouhlasíte, jistě máte pro to pádné důvody a jako odborník nám to vysvětlíte...

1 0
možnosti

Diplomová práce Právní úprava drogové kriminality v Nizozemsku a v České republice Silvie Walterová 2006/2007

Tahle paní o tom napsala diplomku a nemyslí si, že v Holadsku to měle nepatrný dopad.

Jinak, samozřejmě odborník nejsem

0 0
možnosti
HP

Problém je v tom, že si plete ČR s Nizozemskem, navíc ani tam nešlo o "převratný" pokles drogové kriminality po legalizaci marihuany. Ještě jednou, v klidu a pozorně bez emocí, si přečtěte ten text a možná pochopíte, že tenhle autor napsal článek, který by si zasloužit masivní šíření v našich médiích...

0 2
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 20,56
  • Průměrná čtenost 2414x
příležitostný publicista