Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Karle Wágnere. Dekuji za pripomenuti teto akce statu Alzirsko. Mnoho kilometru od Izraele, ale velka znalost o chudobe mysleni v Evrope.

Islam je vred, ktery urcita dama nechala se rozlezat po Evrope. Dnes se musime naucit resit, co s nim udelame. Vzdyt valka s Izraelem je jen zaminka, jak se ukazuje.

Jsme dostatecne silni proti te vire??? Jak Nemecko a Francie bude reagovat??? Kde jsou ty zeny, ktere se domahaji dnesni rovnosti s muzi?? Islam je ucini otrokem muzu. (obrazne, ale pravdive, ukazka v Afganistanu)!!!

Nechci se vice rozepisovat. Moje obava vychazi take z budoucnosti te Gazy a jejich obyvatel. Jak bude Izrael reagovat na usporadani celeho palestinskeho problemu? Vyuzije islam tento nepokoj k rozsireni svych pozadavku?? Evropa je blizsko!!!

0 0
možnosti
MK

Z Alžíru do Tel Avivu nebo Haify je to přes 3000km. Tankem tam asi nedojedou a ta vzdálenost je i mimo akční rádius většiny alžírských letadel.

Takže jenom jalová proklamace.

2 0
možnosti
Foto

Pod rouškou podpory Pásma Gazy se islamisté mobilizují a chystají na válku proti Západu, tvrdí to expert na islamismus Eran Lahav z instituce Defense and Security Forum. Podle deníku Bild varuje před podceňováním současných propalestinských pochodů. Odstrašujícím příkladem je nejen pochod v německém Essenu, kde radikálové požadovali vyhlášení chalífátu a mávali vlajkami připomínajícími organizaci Islámský stát a Tálibán. Více zde:

https://cnn.iprima.cz/islamiste-vyhlasuji-valku-zapadu-varuje-expert-nejde-o-izrael-ale-chalifaty-v-evrope-416768

4 0
možnosti
Foto

Jedinou zásadní a důležitou podmínkou je respektování principu neagrese vůči osobám a soukromému majetku. Důsledný respekt k soukromému vlastnictví je jediným spravedlivým a zároveň elegantním řešením veškeré migrace lidí. Největší překážkou a zdrojem chaosu, nejednoznačnosti a vzájemné lidské nenávisti je v tomto smyslu stát a jím vytvořená kolektivistická schémata.

0 0
možnosti
Foto

A po zničení "sionistického vředu" nastane na zemi ráj. Alžírsko i Tunis se vyšvihnou na africké tygry a nastane migrace občanů Evropy do těchto zemí, kde budou spokojeně žít.

Nepřestává mne udivovat, jak některé země místo řešení vlastních problémů soudí, že za všechno může Israel....

7 0
možnosti

A přitom oba ty státy leží od Izraele geograficky hodně daleko, takže by se do konfliktu nemusely vůbec míchat.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma

5 0
možnosti
LC

Ta EU, potažmo my, teda máme klíčové partnery. A teď budeme k těm arabským demokraciím přidávat ty africké. No radost pohledět.

2 1
možnosti
MS

Já si osobně myslím, že té nevraživosti vůči Izraeli pomohl Elijahua, který na novinářskou otázku připustil použití jaderné bomby v Gaze jako jednu z možností. Netanjahu ho sice odvolal z jednání vlády, ale pořád asi zůstal ministrem a členem vlády.

Ona vůbec ta politická strana "Židovská síla" je všeříkající a věřím, že je opravdu krajně pravicová. To je jako kdyby u nás v ČR byl ministrem - členem vlády Lubomír Volný, Zwyrtek Hamplová, nebo Jana Peterková...U nás v ČR šílená představa, v Izraeli norma.

S takovou Izraelskou vládou je postupné zvyšování odpůrců a nepřátel schopných vyhlásit válku Izraeli jen otázkou času.

0 7
možnosti
Foto

Válku jim vyhlásit mohou. Jsou to ale právě jaderné zbraně, které vlastní Izrael a které budou každého agresora držet na uzdě.

5 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista