Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tohle je asi tak srandovni jako kdyby jste prohlasil: "Vaclav Havel byl vlastizradce, psali to v Rudem Pravu a potvrdili to z Moskvy a dokonce i na Kube se o tom psalo. Nezvratne dukazy pak prinesli soudu soudruzi z Vychodniho Nemecka a Polska, o jejichz verohodnosti se neda pochybovat."

0 0
možnosti
JL

Ano vysledky zname pane Stastny, Vysledkem Saddamova vlastnicvi chemickych zbrani (ty jsou taje ZHN) bylo nejmene 30 000 zavrazdenych Kurdu. Cele vesnice byly vyvrazdeny. Otazkou je kam se ty zbrane podely? Neverim, ze Saddam pouzil vsecky co mel. Podle Mossadu je nechal odvezt prave do Syrie. Assad je podle odhadu izrelskych zpravodajcu nel nejvice na planete zemi.

1 1
možnosti
Foto

Celý svět věděl, že Saddám má chemické zbraně, které nekolikrát použil. Jednou proti Kurdům a podruhé ve válce Irák - Irán. Vyšla zpráva irácké vlády ze srpna2012 ze které vyplývá že ve spolupráci s britskou armádou nechala zničit poslednítisíce tun bojových chemických látek v bunkrechal - Muthanna,kde bylo spojeneckými vojsky zajištěno přes 30 000 granátů chemické munice, 480 000 litrů bojovýchchemikálií a přes 2 000 000 litrů chemickýchprekurzorů (chemikálií před konečnou modifikací v chemické bojové látky). Dále se našly dokumenty ze který jezřejmé, že další část chemických zbranípřed invazí odvezlo Rusko, část jich zničil Saddam sám a část jich pod nosem USA(které v té době obsadilo Irák) bylo odvezeno. Podle výzvědné službyIzraele se mělo jednat o Sýrii.

0 0
možnosti
VR

Děda Havránků mluví něco o logice?

0 8
možnosti
JG

J46. 45G31r54o33h

22. 4. 2017 11:00

Pane Havránku, logiku to nepostrádá, klidně to mohla být syrská armáda. Asad tímto činem mohl vyslat signál svým protivníkům, že použije jakékoliv prostředky k jejich zničení.

3 1
možnosti
JH

Tohle opravdu nemá nic společného s logikou, to už je jen pouhá ideologie:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista