Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč zmizel můj diskusní příspěvek dole pod panem Havránkem? :-/

0 0
možnosti
Foto

Mám sice právo jako autor v diskusi mazat, ale mohu Vás ujistit, žejsem nic nesmazal, ani bych k tomu v tomto případě neměl důvod.

Vy i pan Havránek jste se tuším trochu otřeli o pana Kindla, který všakv této diskusi nic mazat nemůže. Ale může to udělat některý z adminů,i když nic vulgárního tam tuším nebylo. Zkuste se jich zeptat. A nebo zkustenějakého konspirátora, ten jistě bude vědět něco o aktivitách tajné službyv diskusích iDNESu ;-D;-)

Jinak už fakt nevím, nic jiného mne nenapadá.

2 0
možnosti
Foto

Pokud by Fronta an-Nusrá měla dílnu na výrobu chemických zbraní, anebo jakákoliv teroristická organizace, tak to je věc, která se neutají a první, kdo by takovou výrobu jako první srovnal se zemí by byl Izrael. Izrael bedlivě sleduje Sýrii a když dokáže zjistit, který konvoj veze zbraně pro Hizbaláh, když dokáže zjistit, že se vykládají na letišti zbraně a dokáže na to okamžitě reagovat, tak by dokázal zasáhnout i v tomto případě. Netanjahu byl schopen Putinovi v Kremlu předložit snímky dokadující jak z ruských letadel se vykládají zbraně pro Hizbaláh, tak určitě by dokázal zjistit i místo, kde se nachází výroba chemických látek.

2 3
možnosti

Nusrá nemusí nic vyrábět, dodá to Turecko nebo Saudská Arábie. A je jasné, že Izrael je na straně proti Asadovi, takže mu války mezi Araby vyhovují, hlavně, aby se arabské státy nespojily proti Izraeli.

0 0
možnosti
Foto

Sarin nelze skladovat. Jednotlivé komponenty se skladují odděleně a před použitím se míchají. Vyrobit sarin není věc jednoduchou. Tolik vojáci ve svých komentářích. Izrael uvedl, že sarin byl svržen z letadala a uvedlo ze kterého letiště letadla startovala. Svědci na místě potvrdili, že se jednalo o letadlo.

2 4
možnosti
Foto

Sarin se neskladuje, skladuje se prekurzor DF. O tom bylo více v minulých článcích.

5 0
možnosti
Foto

Vaše tvrzení, že nebylo prokázno, že Irák nepodporoval teroristické organizace je víc jak úsměvné. Irák ve své historii několikrát použil chemické zbraně a to prot vlastním obyvatelům Kurdům a ve válce Irák - Irán a to několikrát.Vyšla zpráva irácké vlády ze srpna2012 ze které vyplývá že ve spolupráci s britskou armádou nechala zničit poslednítisíce tun bojových chemických látek v bunkrechal - Muthanna,kde bylo spojeneckými vojsky zajištěno přes 30 000 granátů chemické munice, 480 000 litrů bojovýchchemikálií a přes 2 000 000 litrů chemickýchprekurzorů (chemikálií před konečnou modifikací v chemické bojové látky). Dále se našly dokumenty ze který jezřejmé, že další část chemických zbranípřed invazí odvezlo Rusko, část jich zničil Saddam sám a část jich pod nosem USA(které v té době obsadilo Irák) bylo odvezeno. Podle výzvědné službyIzraele se mělo jednat o Sýrii.

3 6
možnosti
Foto

Četl jste někde v tomto článku, že Irák nikdy neměl chemické zbraně?

Pokud ano, citujte prosím.

Jinak zprávu, kterou v říjnu 2004 vydal mezinárodní inspekční tým International Searching Group (ISG) lze na netu dohledat.

7 0
možnosti

Velká škoda, že autor zajímavé informace utápí v záplavě zbytečných slov.

0 0
možnosti
Foto

Možná máte pravdu - zkuste napsat o tom stručný, výstižný článek na několik řádek. Alespoň se potřebné informace dostanou i k jiným čtenářům.

2 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 24,80
  • Průměrná čtenost 2427x
příležitostný publicista