Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J49o19s59e80f 80P85o69t29r

26. 11. 2017 1:35

Samozřejmě existuje jednoduché řešení.

Náš vesmír, jeho zákony, fundamentální síly, fundamentální částice a jejich konstanty jsou neobyčejně přesně a jemně vyladěny, tak, že je umožněn vznik stabilního vesmíru až k vytvoření kamenných planet. Jako jeden z příkladů lze uvést nekonečně malou konstantu rozpínání vesmíru, jejíž hodnotu vědci vypočítali na 120 desetinných míst. O řád víc, o řád míň by se vesmír zhroutil, nebo rozfoukl, takže by nedošlo ke vzniku vesmírných těles. A to jen jedna konstanta,, mělo by jich existovat přes 30. Co s tím z hlediska náhodného vzniku, z hlediska, kdy za to může jen NÁHODA ?

Jediné řešení je vytvoření MULTiVERSA, nekonečného mnohovesmíru, kdy ten náš má z pekla štěstí, kdy vesmírné zákony, fundamentální síly, existence prostoru, času, fundamentálních částic a jejich konstant, právě umožnují vznik kamenných planet.

Takže jako produkt lidské představivosti ( jako třeba pohádka o Šípkové Růžence) bez jakéhokoliv pokusu, pozorovacího nebo matematického důkazu se vytvořily teorie zavinutých prostorů, teorie strun, nekonečné inflace ( v době, kdy toto píšu se multivesmír nesčetněkrát rozdělil na další vesmíry) a vážně se o tom diskutuje a píše, a z kapes daňových poplatníků plyne další, nekonečné množství peněz na fantasmagorické vědecké představy.

0 0
možnosti

Kde jste přišel na to, že někdo vypočítal konstantu na 120 desetinných míst, daleko za detekční možnosti našich současných přístrojů? To je nějaká vaše nová dezinterpretace?

0 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 24,80
  • Průměrná čtenost 2427x
příležitostný publicista