Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Ne, že bych to chtěl až tak zlehčovat, ale nešlo to ,,náhodou" třeba i z Bratisl. Hradu?

1 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek, díky za něj.

Doba je těžká, takhle to už dál dlouho asi nepůjde. Celá severní Afrika je díky revolucím a jejich následkům v občanských válkách, válčí se na Středním východě a na Ukrajině, 

Spojené státy jsou nesmírně zadluženy a řeší to především "tisknutím" dalších dolarů. Téměř po celém světě je stále finanční krize, byť to pilitice popírají a zdá, že je ztlumena. Vyšší mocnosti se na to již nechtějí nečinně dívat a tak nás varují!!

Předešlou větu nemyslím zcela vážně. Ale kdoví, jak to je. Jsem agnostik. V Boha dle známých náboženství nevěřím, ale nevylučuji, že na nich něco je. V každém případě vím, že existuje mnohem více jevů, než které dovedeme současnou vědou vysvětlit. 

Ani nevylučuji, že existují vyšší bytosti, které jsou pro nás běžně neviditelné a které nás takto varují. 

První světová válka trvala hodně dlouho a zdálo se, že nebude mít ani brzo konec. V knize nizozemské lékařky Sikkens o čakrách, vyšších bytostech atd. (bývala v NL známá byť hodně "kontroverzní", mluvila prý i s představiteli mimozemských civilizací) jsem se dočetl, že během bitvy u Verdunu Němci zrána uviděli na obloze koně s rytíři a to je tak postrašilo, že tuto bitvu prohráli (tento příběh se tehdy skutečně v jistých kruzích tradoval). Prohráli tak i válku, ačkoliv se stále bojovalo především na straně jejich protivníků. Dle autorky té knihy, se na tu vyčerpávající válku vyšší bytosti již nemohli dívat a proto zasáhli. 

Nevím, jak to je. Ať je to, jak to je, tak každém případě by bylo dobré, aby se lidé a především někteří politici polepšili. 

Dovypiji si teď svou dopolední kávu a vracím se k běžným věcem svého života. Ty věci nezměním, byť nás to všechny nějak zasahuje. Jsem zvědav jak se to vyvine.

0 0
možnosti
Foto

Dodatek

Ti rytíři na koních se Němcům u Verdunu možná jevili jen díky atmosférickým jevům a díky tomu, že byli dlouhou válkou unavení a vyhládlí. Možná, nevím, jak to bylo.

1 0
možnosti
JH

J52a96n 57H19a11n89á62k

27. 8. 2014 10:19

To "troubení" mi okamžitě připomnělo zvuky, které jsem slyšel při čištění různých zařízení a strojů vzduchem. V různých okamžicích, když se proud dostal do nějakých skulin, záhybů apod. vytvářel proud vzduchu někdy opravdu pronikavé "troubení" (zaměstnanci na sebe takto upozorňovali).

Já si to tedy vysvětluji proudy vzduchu, které se ve městech či kdekoliv jinde, dostanou do podobných podmínek, což je imho poměrně velmi pravděpodobné. (viz dechové nástroje).

0 0
možnosti
Foto

Zde máte (i pan Petr) celý soubor zařízení, která byla uvažována.

Zvuky velkých houkaček a sirén - All Horn Sounds :

https://www.youtube.com/watch?v=1kdbH40abnY

Shoda zatím nebyla nalezena.

Takových spekulací o čištění vzduchem najdete na internetu spoustu. K té Vaší úvaze chybí dovětek o tom, jak že se industriální zvuk ocitl stovky kilometrů daleko od svého případného továrního zdroje. Ale  dnes nejde o to spekulovat, nýbrž na konkrétním "troubení" na obloze je třeba věrohodně prokázat jeho původ v tom kterém konkrétním zařízení. K tomu zatím ještě nedošlo. Já osobně nevylučuji žádnou rozumnou možnost zdroje, i když se přikláním k atmosférickým jevům.:-)

1 0
možnosti
MP

O těchto zvucích se píše na internetu už několik let. Z pohledu muzikanta to hodnotím takto. Zvuky připomínají jak tibetské, dřevěné, tak hlavně kovové hudební nástroje. To znamená, že tlak vzduchu o určité síle proudí dřevěnou nebo kovovou rourou. Vzhledem k tomu, že občas se ozývají i dva zvuky současně a zvuky mění svoji výšku- frekvenci, nic nenapovídá tomu, že by šlo o zvuky přírodní. Jde pravděpodobně o zvuky umělé. Skutečně byl HAARP vypnutý.? je to skutečně prokazatelné?

0 2
možnosti
HP

Skutečně může jít i o industriální zvuky. Ale s výzkumným projektem HAARP to nemá nic společného. Najděte si oficiální zprávy na google, tam se dozvíte, kdy byl vypnutý.;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 24,80
  • Průměrná čtenost 2427x
příležitostný publicista