Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J16a70n 96Ř83e98h34á77č76e77k 7620726401725

Zajímavý článek i video R^

Jinak já bych definoval 1 kilogram jako pětinu váhového množství cukru, které lze koupit za pětikilo. :-)

+2/0
29.1.2015 19:05
Foto

K36a97r45e31l 69W88á16g26n40e71r 4547955179537

A nyní kontrolní otázka: kolik ho koupíte za litr?;-)

+2/0
29.1.2015 19:13

M43i88c61h14a67l 73S38e60d64m72í15k 3249155186541

Díky za pěkný článek i odkaz. Problematika nových definic základních jednotek SI je popsána také v

http://cs.wikipedia.org/wiki/Nov%C3%A9_definice_SI

0/0
29.1.2015 17:25

J27a36n 18Š16v13a29d71l76e84n37k39a 9794139750

Nejkulaťoulinkatější objekt. :-)

0/0
30.1.2015 10:59
Foto

K98a51r87e90l 80W44á87g25n58e14r 4667435759437

Kdyby šlo o zdrobnělinu, pak by šlo asi o nejkulaťoulinkatější molekulu, o které se nedávno někde psalo. Už si nevzpomínám, ale Vám jsou molekuly bližší, asi budete vědět, o kterou že se jedná...Mějte se :-)

0/0
30.1.2015 12:48

J71a25n 55Š82v96a70d23l44e46n88k14a 9334709210

Já vás taky zdravím. Přiznám se, že s vámi v mnohém nesouhlasím, ale nestačím držet krok a sledovat zdroje, takže si přečtu mnohé poučné. A díky. Od vás jsou to jedny z nejlepších blogů v rubrice Věda. I když setrvávám na svých pozicích ohledně telekineze a 4. rozměru :-).

0/0
30.1.2015 19:23
Foto

K76a75r37e92l 35W83á64g30n26e32r 4347735669117

Děkuji za pochvalu, od Vás mne potěšila. Možná byste mi mohl jako biolog něco poradit  u jednoho fenoménu, o kterém chci teprve psát, ale nejsem si jistý, zda mám někde Váš email. Ten 4. rozměr je jenom hypotéza, jako mnoho jiných úvah v současné teoretické fyzice. I když některý z článků vypadá jako "vycucaný z prstů", není tomu tak a stojí za ním moc hodin studia původních, starších zdrojů a celé řady článků v dnešní odborné literatuře. Mnohdy řadu detailů konzultuji s odborníky. Chci dělat popularizaci vědy poctivě, i když ji dělám jinak, než je u nás zvykem. Jinak mi vůbec nevadí, že se mnou v něčem nesouhlasíte, každá kritika, která je konstruktivní a přispívá k řešení, byla a je pro mne přínosem a pomáhá mi zaostřit pohled na daný problém, který se často dotýká hned několika vědních disciplín, kde opravdu nemohu (či spíše si netroufnu) jít do detailů. Mějte se hezky.:-)

+1/0
31.1.2015 5:14

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz