Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě jsem neslyšel, že by nějaký vrah prohlásil , že je vinen!!

0 0
možnosti

Zname metody ruskych vyslechu. Vsak jejich vyuziti v CSR na zacatku padesatych let prispelo k priznani zradcu socializmu Slanskeho, Horakove, anglickych letcu i ceskoslovenskych generalu.

3 0
možnosti
Foto

Vážení přátelé, vše podstatné v této diskusi bylo řečeno, odcházím od počítače. Jinak podle některých zahraničních novinářů za vraždou Borise Němcova, ke které došlo v pátek 27. února 2015, stála ruskou politickou scénou prorůstající mafie, eventuálně některý s takzvaných vorů v zakoně. Pokud to někoho zajímá, zde odkaz na článek z pondělka:

http://karelwagner.blog.idnes.cz/c/452680/stala-za-vrazdou-nemcova-ruska-mafie.html

0 1
možnosti

...nemám rád všeliaké odkazy..mám vlastní názor a vlastní slova...jinak se vždy u soudu ctí prvotní výslech nebo záznam výpovědi a má to svoje důvody v judikatuře a potom obviněný může své výpovědi měnit třeba desetkrát....při těchto návštěvách ve věznicích a odůvodňování a dávání dá se říci velkého prostoru podezřelým k vyjádření ke "svému" činu nevede k ničemu dobrému pro věc ale pouze dává bič do rukou "opozice" to by jsme taky mohli skončit na Quantanámu a vyčítat si PROČ....

1 4
možnosti

Jak z informací ochránců lidských práv vyplývá, řádný výslech obviněného v přítomnosti právníka (na což má podle ruských zákonů právo), ještě neproběhl. Byl předveden pouze před soudce, který na něho uvalil vyšetřující vazbu, bez které nesmí být v této věznici zadržován.;-)

3 0
možnosti
Foto

Víte snaha za každou cenu obvinit z této vraždy Putina naráží na logický nesmysl. To je totiž to poslední co by si mohl Putin přát. Mohl ho nechat na 14 dnů zavřít jako Navalného, aby překazil plánovanou opoziční demonstraci, mohli ho naložit a vyložit někde ve stepi, ať si cestu domů najde sám. Nakonec to dovedli i naši komunisti. Ale zastřelit ho v centru Moskvy? Ale i kdyby bylo možno připustit, že to co píšete je pravda, pak by bylo nutno ocenit, že v Rusku přece jen jakás demokracie je, když se takové věci vynesou. To se za časů Ljubljanky nemohlo stát. Tak snad přestaňte fantazírovat.

3 4
možnosti
Foto

Víte tento článek není o obviňování Putina z této vraždy. Pokud jste tam něco takového našel, uveďte prosím citaci. Děkuji.:-)

3 0
možnosti
Foto

Být to pravda, tak to MF Dnes otiskla na titulní stránce. Rovněž stavět na výpovědi islámských radikalistů před lidmi, kteří do vězení přijdou, aby jim z něj pomohli, je to samé, jako se ptát cikána, jestli ukradl kanálové vpustě.

5 7
možnosti
Foto

Umíte jistě číst. Otevřete si odkaz na původní zdroj, kde se vše objevilo včera večer. Jinak to bylo i na dalších ruských serverech. Že to redaktoři iDNES nezaregistrovali, to není moje chyba ;-)

3 0
možnosti
Foto

Víte, snaha přišít tuto vraždu Putinovi, naráží na logický nesmysl. To je to poslední, co by si Putin mohl přát. Mohl ho přeci nechat na 14 dnů zavřít jako Navalného, aby překazil plánovanou opoziční demonstraci, nakonec naložit ho a vyložit někde ve stepi ať si cestu domů najde sám, to uměli výborně i naši komunisti. Ale nechat ho zastřelit v centru Moskvy? Ale, připustíme-li, že máte pravdu, pak je nutné dodat, že přece jenom jakás demokracie v Rusku je, že se taková věc vynese a otiskne. Za časů Ljubljanky by to možné nebylo.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS