Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Úžasně netransparentní systém - odpovědnost je rozmělněna - úředník se odvolává na nějakého ředitele,ten na ministra,ten zase na nějakého anonymního bruselského byrokrata a ten na vůli většiny či jakéhosi rozumu .

Ten systém je nerozpustitelný a dukud nedojde k nějakému obrmaléru - např. série teroristických či brutálních útoků,epidemie atp. Situace se bude  jen zhoršovat. Je spousta lidí,kteří jsou finančně na této invazi zaháčkovaní(pašeráci lidí,tzv. neziskovky,politici).Evropa si sama nastražila past a kope hrob ....

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Neziskovky nechtějí pomoci uprchlíkům, těm jde jen a pouze o peníze.

Mají totiž až 90% nákladů pro vlastní provoz.

13 0
možnosti
Foto

120 procent a více

2 0
možnosti

Chovanec žádá miliardu navíc pro uprchlíky, a my pořádáme sbírky na naše nemocné děti, kterým léčbu nikdo nehradí. To jsou věci.....

16 0
možnosti
Foto

Jaký paradox, že ti samí, co hlásají solidaritu s uprchlíky a označují kohokoli, kdo by měl jen trochu rezervovaný postoj, za xenofoba a rasistu, jsou právě ti, kteří tyto postoje způsobili. Je např. prokázané, že se s přílivem uprchlíků do západních zemí zvýšila v těchto zemích kriminalita. Přitom známe poměry u nás, jak se tu zachází s kriminálníky. Každou chvíli se ve zprávách objevuje, jak někde řádil x-krát trestaný recidivista. Nejméně desítky neziskovek dostává v součtu ročně miliardy na prevenci proti kriminalitě a začleňování lidí do společnosti, ale nikde to bohužel není příliš vidět. Jednoduché řešení v podobě mnohem vyšších trestů se jim nelíbí, ale lepší řešení schopny přinést nejsou. Jen když se někde objeví opravdu velký negativní tlak veřejnosti, udělá se něco, co má ukázat, jak se tato veřejnost mýlí. Aktuálně odbočím od kriminálníků k Arabům a uvedu úklidovou akci v Teplicích. Tohle je milí sluníčkáři, tohle je výsměch, pokud to myslíte opravdu vážně, musíte začít makat mnohem víc. Prachy byste brali ve velkém, keců plnou hubu, ale skutek utek. Je mi úplně jedno, jestli je někdo černý, bílý a nebo třeba oranžový, pokud se chová slušně. Ale to co teď do Evropy přichází, to je bohužel z velké části divá zvěř bez špetky pokory. Je vaším úkolem udělat z nich slušné Evropany a pokud to nedokážete, tak holt musí pryč.

16 0
možnosti

To ze jsou nespokojeni nepopiram, Ale ze Afghanci nadavaj Cechun typicky ceskymi nadavkami, to se mi verit nechce. Fakt ne. Ze by byli ta tech par dni tak zbehli v cestine?

1 13
možnosti
Foto

Zapomínáte na fakt, že personál musí ovládat angličtinu, aby mohl s cizinci komunikovat. Tedy po lopatě: nenadávají českými nadávkami, to, co je uvedeno, je překlad jejich výroků do češtiny personálem zařízení.

13 0
možnosti

P78e81t48r 14T84o89m55e93k

7. 8. 2015 12:58

Vůbec to nechápu. Cizinec vnikne nelegálně na naše území a my mu můžeme pouze doporučovat. Neuvěřitelný.

30 0
možnosti

J18a77n 93R40á93ž

7. 8. 2015 18:54

Zkuste se nelegálně dostat do USA a uvidíte, co s Vámi udělají.

Moje zkušenost: Imigračnímu na letišti se cosi nelíbilo na mém pasu a nebýt toho, že na mně čekali vlivní přátelé, fičel bych nejbližším letadlem zpět do Evropy. Měl jsem platné vízum a přitom se mnou zacházeli jako s teroristou.

Prostě Amíci si to ohlídat mohou a my ne, aby se k nám nikdo nazvaný nedostal.

9 1
možnosti
Foto

A jak se ta možnost prakticky projevuje?

Můžete uvést reálné konkrétní příklady, odkazy na aktivity a hlavně na konkrétní jistě úspěčné výsledky těch kterých možností?

0 0
možnosti

slunicka mohou jit pracovat do tech detekcnich zarizeni ...

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS