Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Víte jaký je rozdíl mezi arabským imigrantem a českým cikánem ? Jeden zásadní tu je : imigrant se bude v Evropě starat AKTIVNĚ o to kde najde práci...( cikán ne ).

0 0
možnosti
JR

J68a76n 72R36á90ž

24. 8. 2015 18:02

No jo ale, když média i vrcholni politici naprosto ignorují protrstní petici proti islamizaci Evropy, kterou během pár dnů podepsalo přes 200.000 občanů, ale jakmile vydá prohlášení proti strachu z imigrantů relativně menší počet akademiků, instantních celebrit a študáků, nastane mediální průjem ( výraz použitý Dr.Mackem), stane z "Prohlášení " událost prvořadého významu.

Před časem považovaly české celebrity za " in " podepsat antichartu a dnes hodně z nich považuje za "in" podepsat prohlášení proti strachu z imigrantů. Nu což, co s tím?

0 0
možnosti
OP

K výbornému článku mám malou výhradu. Samozřejmě, že se naše země nemůže distancovat od změn, které se nyní dějí. Pokud si však nezachováme velmi pragmatický postoj k uprchlíkům a nebudeme iniciovat a podílet se na tom, aby války skončily a oni se vraceli zpět, nastanou těžké časy, možná neřešitelné

0 0
možnosti
Foto

Zmínka o penězích na vědu bych komentoval slovy jednoho informovaného profesora nejmenované vysoké školy "Peněz je dost, ale nehospodaří se s nimi, spousta se prošustruje"

9 0
možnosti
Foto

Dlouhé, ale naprosto skvěléR^ Karma.

11 0
možnosti
Foto

Bohužel to muselo být trochu delší, pokud to nemá být jen černo-bílé vidění, ale koho něco takového zajímá, snad se tím prokouše....:-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista