Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

No tak kdysi jacisi pošahani panove prisli z "Marxismem-Leninismem" a kdyz se ukazalo ze to je nesmysl, tak pak zas jini vymysleli  stejne pošahanou teorii "Pan-evropismus"...

1 0
možnosti
VF

Zajímaví příspěvek mapující ústup od multikulturalismu je i zde, a to již desetiletí starý:

http://socstudia.fss.muni.cz/dokumenty/080229144149.pdf

0 0
možnosti
JK

je to jenom slovíčkaření, nic víc. Na problému soužití to nic nezměnilo. 

Islám JE nebezpečí..

1 0
možnosti
Foto

Německá vláda v minulých le­tech, na­rozdíl od současné situace, poctivě přiznávala problémy s narůstajícími konflikty mezi vět­šinovou společností a přistěhovalci. Proto také přišla s koncepcí národního integračního plánu, na­zvaného Integration vor Ort (Integrace v místě), při kterém mají podstatnou roli sehrávat neziskové organi­zace a jednotlivé církve.

 

Přes všechny pokusy o integraci některých etnik však nadále docházelo k jejich segregaci (vyčle­ňování ze společnosti), tedy opaku integrace. A tak je dnes za nejúčinnější formu integrace odbor­níky považována asimilace, což představuje proces, při kterém nějaká menší kulturní skupina pře­vezme jazyk, převládající názory, nebo i hodnoty místní populace a vstoupí do jejích etablovaných sociálních skupin, kdy ztrácí svoji původní politickou identitu. Což platí i pro často u nás diskutova­nou integraci romského etnika.  

 

Jenže jak se za posledních dvacet let v případě muslimských přistěhovalců ukázalo, veškeré snahy o asi­milaci tato skupina imigrantů odmítá. Tudíž o jejich úspěšné integraci si jakýkoliv ev­ropský integrační plán, jak se u nás říká, může jen nechat zdát.

3 0
možnosti
JK

Souhlas... nesmyslně postavená "lidská práva" dělají z naší civilizace otloukánka.  Host v mém bytě není ve všem rovnoprávný, musí se pořídit mým pravidlům..

2 0
možnosti
OF

Německo zase ueber Alles. Ilusion du deja vu ? Raději se vyrovnejte s Řeky, Poláky, Srby . Ukrajince,Rusy..... za příkoří 2.světové války a neukázujte světu svoji prolhánou tvář.

 Ve vztahu k Polsku dominují snahy o svalování vinu za holokaust na Poláky!!!!!! / ti ovšem nebyli ani v ostraze vašich KL/

Jeden zaplacený Janusz Gross  prohlašuje / bez jakýchkoli smysluplných důkazů /,že Poláci zabili za války více židů než Němců a je mu za to tleskáno v Německu a Izraeli  /?!/ , Německo dokonce provádí takovéto výpočty: " z 3 mln polských židů se pobytu v KL uniklo 10% židů tj.300 000.Z Ruska, se jich vrátilo 60 000.240 000 jich tudíž  zavraždili Poláci/!!!!!!/

To je  echt německá matematika. K tomu přidáme prolhaný film" Naše matky,naši otcové...." kde se mladí Němci v roce 1941/ !!!!/ přátelí s židem

a máme novu německou propagandu......... My nic, my muzikanti, to Poláci ,Maďaři, Ukrajinci, Litevci.....!!!!.A při tom jeden z velitelů Varšavy, který hnal ženy s dětmi před tanky v vašem " novém a spravedlivém" Německu dokonce nebyl ani postaven před soud !!!. Od 1 do 8.9.1944 jste ve Varšavě beztrestně  vraždili ženy i děti za jednu sobotu se jich vám podařilo zavraždit na 40 000! Celkem kolem 200 000 ! Komu to dnes pomáháte a proč ? Chcete znova osídlit váš Breslau, Posen ? Netvrdím, že Syřanům v nouzi nemáme pomáhat. K čemu slouží ovšem ta vaš  licoměrná propaganda ? Proč se tak přetvařujete? Myslíte, že Němec se může změnit ? Vidím, že nikoli.

1 1
možnosti
Foto

S vašimi informacemi nezbývá než souhlasit a problémy se musejí řešit. Líbí se mi odkaz na našeho rodáka Coudenhove-Calergiho. Ovšem větu "Nejnovější vývoj událostí však nasvědčuje tomu, že do Evropy se valící tsunami imigrantů toto uskupení začala potápět," je poněkud hysterická. V roce 1945 se do Německa vevalilo 12 milionů uprchlíků a také to zvládli. Hovořím o počtu, ne o tom, kdo to byl.

1 1
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista