Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Francouzi s Ruskem na zbrojních kontraktech spolupracují dlouhodobě. Např. ruské tanky T-90 určené pro Indii měly senzory (pasivní termovizní zaměřovač) od SAGEM. a protože byly lepší než cokoliv, co ruské firmy nabízely (cca 2000-2005), tak ruská firma koupila licenci. Obdobně se francouzské komponenty používají v ruském letectvu (FLIR moduly).

2 0
možnosti
Foto

Egypt vyznamne vojenske namornictvo nema. Otazka je, k cemu mu tri velitelske lodi budou. V Nizozemskych mediich probehly spekulace, ze nektere z nich asi proda Rusku. :-)

4 0
možnosti
Foto

O25t52t12o 84Č23e33r76n90ý

20. 10. 2015 10:02

Já si myslím, že spíše jde o tu výsadkovou schopnost. Určitě v Egyptě nezůstanou. Co by s nimi dělali.

1 0
možnosti
Foto

Dodavky zbrani byly casto plne paradoxu. Holandane vzdy byli predevsim obchodnici. Kdyz kdysi bojovali proti Spanelum, tak jim prodavali zbrane. Princ Oranzsky (puvodem Nemec) jim to vycital. Hajili se vsak tim, ze penezi z prodeje zbrani financuji sve valceni. A Spanele z Nizozemska vyhnali.

4 0
možnosti
Foto

Podle místních pozorovatelů byly u syrských speciálních jednotek zaznamenány britské ostřelovací pušky. O ruské vojenské pomoci Asadovi se v poslední době hodně mluví a píše, ale ve stínu zůstávají dodávky nových zbraní z jiných zemí. ;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS