Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Německá veřejnost je v šoku: malý imigrant jménem Mohamed zmizel 1. října před budovou sociálního úřadu v německé metropoli. Pozůstatky oběti ve čtvrtek nalezli vyšetřovatelé ve voze zadrženého muže, který žije v braniborském Jüterbogu. Čtyřletého chlapce původem z Bosny a Hercegoviny před vraždou několikrát sexuálně zneužil a následně uškrtil páskem. Xenofobní motiv činu policie vyloučila.

0 0
možnosti

P39e18t94r 59N44o85v75e40k

29. 10. 2015 14:23

muslimové jsou zvyklí znásilňovat ženy a děti , protože podle islámu za znásilnění může vždy žena , a proto  znásilnění NIKDY ženy nenahlašují . Starého psa novým kouskům nenaučíš , jak se muslimové trochu otrkají , totéž budou dělat i v Evropě, je to v souladu s jejich tradicemi , vírou a hlubokým vnitřním přesvědčením že je to správné , které vzniklo tím že tuto úchylnost dělají v islámských zemích po generace

0 0
možnosti

"Be it so. This burning of widows is your custom; prepare the funeral pile. But my nation has also a custom. When men burn women alive we hang them, and confiscate all their property. My carpenters shall therefore erect gibbets on which to hang all concerned when the widow is consumed. Let us all act according to national customs."

Charles James Napier

Můj chabý překlad: "Budiž, upalování vdov je váš zvyk, připravte hranici. Ale můj národ má také zvyk. Když muži upálí ženy zaživa, oběsíme je, a zabavíme jejich majetek. Moji tesaři proto vztyčí šibenice na kterých po upálení vdovy oběsíme všechny zúčastněné. Nechť se všichni chováme dle našich národních zvyků."

Považuji to za velice moudrá slova a funkční přístup k muslimským tradicím, víře a vnitřnímu přesvědčení.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS