Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dost zajimava je analyza experta na obranu, ktery se osobne podilel na vyvoji letounu F16.

Nejenom ze se oba Turecke letouny uz nekolik hodin pred incidentem drzeli v nizke letove hladine, ktera priblizne odpovidala letove hladine Ruskeho SU24 (coz je dost nezvykle uz jen z toho duvodu ze je to zbytecne plytvani pohonnych hmot), ale v podstate v teto oblasti krouzili, jako kdyby na neco cekali.

Ono je toho ale vice...posudte sami:

http://www.express.co.uk/news/world/626369/Russian-jet-shot-down-by-Turkey-was-AMBUSHED-says-defence-expert

2 0
možnosti

vasa otazka: "co je turkům do syrských turkménů". parafraza: co je rusom do ukrajinskych obcanov ruskej narodnosti na kryme? ps. hlavne, ked tam boli nastahovani po nasilnej deportacii povodnych obyvatelov /tatarov/ po wwll.

0 0
možnosti

Podle me zadny velky otaznik, Rusko informovalo o tom, co tam delaji, i o tom kde se jejich letadla nachazi. Turecko Rusko neinformovalo o tom, ze tam ma nejakou skupinu, kterou Rusko nema bombardovat. Od Turecko obycejna sprostarna a zbabely akt, protoze ten utok nikdo necekal, jinak by bylo Rusko pripravene a ty F16 nejspis sestrelilo. Kdybychom nemeli loutkovou vladu USA, tak by se ohradila vuci tureckemu aktu ... ale to by se musela i vuci tomu, jak se na Ukrajine nedemokraticky, nasilne prebirala moc na majdanu.

Putin: No perspective to cooperate with Turkish leadership on highest level

https://www.youtube.com/watch?v=I3GfXsjb8qA

2 1
možnosti

J10i31ř95í 53V22a77c53a

24. 12. 2015 12:24

K onomu Tureckému varování.

Kdo z vás jezdí v obci 35 km/h (limit 50) aby se nebezpečně nepřiblížil tomuto limitu? ..... i milionkrát můžou všechny radary varovat, že jedu 49 ... no a co.

0 0
možnosti
Foto

Moc dobrá práce, pane Wágnere R^

Okamžitě Váš článek zařazuji do archivu k sestřelení Su-24 a k této nešťastné válce.

3 0
možnosti

Jinak NATO a SSSR ma z doby studene valky mnoho sestrelu nad arktidou ...

1 0
možnosti

Bylo by dobré některé ty sestřely, o kterých víte, zde uvést. Která letadla byla kterými státy sestřelena .

0 0
možnosti
Foto

Jak dnes oznámila ČTK - Podle ruského ministerstva obrany, na něž se odvolává agentura TASS, zůstal zachován jen jeden z paměťových nosičů datového zařízení. Komise, která sestřelení letadla vyšetřuje, proto přizvala k analýze další odborníky ruských vědeckých ústavů. Pokusy získat ze zařízení data budou trvat dlouho, upozornil TASS.

0 0
možnosti
Foto

Shlédl jsem video o demontáži "černé" skřínky. Uchvátilo mne odvrtávání šroubu ruční vrtačkou. Chyběla tam ještě sekyrka, palice, majzlík a svěrák. Po takové "razbórce" není divu, že vnitřek vypadá, jako kdyby na něj šlápl slon. Ale v Rusku - tam něco takového možné je.

Nezlobte se, buď je to fake, nebo vnitřek skříňky konstruoval někdo, kdo nemá ponětí, jak má vypadat zařízení, které má vydržet všechno možné. Drátové spoje ve "svazence"!!!

Houpat, prosím, ale mlátit o zem?

3 1
možnosti
Foto

Zapomněl jsem na tohle:

„Svrchní desky osmi čipových sad jsou viditelně po­škozené a poškrábané, což s nej­vyšší pravděpodobností znamená, že už tam žádná letová data nebudou,“

A kdo je poškodil?

2 1
možnosti
Foto

Prosím všechny přispěvatele do diskuse, aby se věnovali jen danému tématu a aby nikdo nikoho neurážel. Nerad bych nevhodné příspěvky mazal. Děkuji za pochopení a přeji všem hezký večer. :-)

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

J58o49s34e37f 69T44a89h31i41r

21. 12. 2015 15:43

Jen bych se tohoto údajně nestranného blogera zeptal "co je turkům do syrských turkménů" asi to že v těchto místech mají velká překladiště kradené nafty ze Syrie a naopak dodávky zbraní IS a syrským povstalcům že? Na to jste nějak zapoměl. Za druhé sestřelit odlétávající letoun v cizím vzdušném prostoru je od Turecka velké hrdinství-já bych ale řekl že je to podlé jako turek sám! Udělat takovou lumpárnu a hned letět žalovat loupežníkům z NATO mi připomíná chování malého školáka kterému sebrali hračku. Nikde nepíšete o přeletech turků do Syrie a bombardování Kurdů, kteří jako jediní bojují proti ISIL, kolik těchto přeletů bylo umíte do tolika napočítat? Co tam dělají USA a jejich pohunci které do Syrie nikdo nezval? Vymlouvat se na nějakou demokracii je v tomto případě směšné-je to pouze nikým neschválená intervence za účelem odstranění Asada a jeho vlády proto že nepasuje nadlidem z USA. Tímto se zabývejte a ne polopravdami které si můžem denně poslechnut našich sdělovacích prostředcích!:-/

3 3
možnosti

Nevěřte všemu, co vám nakukají proruská média.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS