Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Mohl byste prosim napsat clanek o tom, co se v Kosovu stalo za druhe svetove valky. Vase clanky jsou vzdy vyborne a myslim, ze tohle by cele situaci mohlo dodat kontext. Dekuji za to, ze si davate tu praci informovat, kde noviny vetsinou mlci.

1 1
možnosti
MZ

M53i40l32a93n 37Z45i57c62h

7. 4. 2016 12:49

jenom takovou perlicku k tomu obchodovani s organy,pred 10 lety v new yorku pozatykali celou skupinu obchodniku s lidskymi organy,a svete div se byli to ortodoxni zide,takovi ti s copanky,ti,co kdyz se jdou vycurat tak podle stareho zakona nesmeji si na svuj pindik sahnout,takze jak vidite penize sou dulezite i pro tyhle pobozny lidi,tusim,ze oni nikoho nezabijeli jako ten kosovsky hrdina,ale kupovali to v indii a filipinach,ale i tak to dava obrazek o lidskych prioritach

0 0
možnosti
HP

Pokud jde někomu o prachy, je jedno zda je to žid, muslim, křesťan, nebo ateista. V nejrůznějších mafiích, obchodujících s lidskými orgány najdete lidi snad všech vyznání. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, zda blogeři Flaška, David Vlk, Jan Ziegler, pro které jsou Vámi uvedení politikové vzorem západní morálky, označí Váš článek za proruskou propagandu.

5 0
možnosti
Foto

Ještě osmměsíců po rozmístění mezinárodních sil v Kosovu a návratu albánských uprchlíků bylymenšiny v Kosovu stále diskriminovány a často byly terčem útoků. Vyplývá to zezprávy Úřadu vysoké komisařky OSN pro uprchlíky (UNHCR) a Organizace pro bezpečnosta spolupráci v Evropě (OBSE), která byla uveřejněna 11. února 2000. "Kosovoje stále neklidné a potenciálně nebezpečné, etnický původ je tam stáleurčujícím faktorem pro to, kdo se stane obětí zločinu," uvádí zpráva.Menšiny zůstávaly podle ní zranitelné a neměly zajištěnu stejnou kvalitu životajako většina (etničtí Albánci).

4 0
možnosti
OU
MP

Děkuji za článek. Ano, máte pravdu a tu je třeba šířit, dokud to ještě lze. Napadlo mě v této souvislosti, jak groteskně do sebe zapadá nedávné odsouzení Karadžiče a dnešní politický triumf Hashima Thaçiho. Jstli ono to nebude tím, že Hashim je muslim a ti mají zrovna období množení(v Evropě) a nekritického hájení.

Ode mě KarmaR^

16 0
možnosti
HP

Podle informace BBC Mezinárodní tribunál pro válečné zločiny zničil některé důkazy o unášení Srbů, kteří byli zabíjeni, aby posloužili jako nedobrovolní dárci. Reportéři BBC také zjistili, že únosy se odehrávaly nejen před a za dob války v Kosovu či během bombardování Jugoslávie letouny NATO, ale i poté, co Slobodan Milošević ustoupil z politické scény a v Kosovu byly rozmístěny mezinárodní síly. Ponteová po marném boji za spravedlnost a vyhrožování raději opustila místo haagské prokurátorky a nechala se přeložit ze Švýcarska jako velvyslankyně do Argentiny.

8 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 24,80
  • Průměrná čtenost 2427x
příležitostný publicista