Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, co chce kdo hledat za příčiny, já v tom mám jasno, příčiny jsou tři:

- chlast

- drogy

- MiMoHo (někdy se také používá termín HoMiMo) :-D

0 0
možnosti
Foto

Z dnešních zpráv: "Kvůli úmrtí mladého Roma, který zemřel po incidentu v žatecké pizzerii před třemi týdny, jednali v pátek zástupci tamních Romů s ministrem vnitra Milanem Chovancem. Chtějí po něm, aby dohlédl na důkladné prošetření jednak potyčky mladíka s hosty restaurace, ale i následného zásahu městských policistů."

Zdroj: http://usti.idnes.cz/umrti-roma-v-zatecke-pizzerii-vysetruje-specialni-krajsky-policejni-tym-1ll-/usti-zpravy.aspx?c=A161111_135716_usti-zpravy_vac2

0 0
možnosti

Strana Zelených: Vyšetřování musí také prověřit, zda chování některého z hostů či strážníků nemělo rasový podtext.

Ovšem o rasovém podtextu výhružek romské komunity ani muk...

1 0
možnosti

Zmanipulované video, jako důkaz předložil pan Banga. Nevěřím, že o falšování nevěděl, přesto ho použil s nadpisem v článku " kdo lhal ". Žádné tlaky by neměly novináři se ctí v těle, dovolit, takové manipulace.

8 0
možnosti
Foto

To, že bylo upravené by poznalo i tříleté dítě. Moc a moc my od "filmaře" chybí celý záznam - těch snad ani ne 5x5 stejných sekund je dost málo.

0 0
možnosti

Aneb jak já vždy říkám. Určitě to byl slušný, řádně pracující občan, čistý jak slovo boží, co se fetu týče, který si zašel po odpracované směně do baru na jedno pivko a když do něj vstoupil a slušně všechny pozdravil, tak se ně něj ti zlí rasisté vrhli. Tak to určitě bylo podle mnoha romských aktivistů. ;-D

6 0
možnosti
Foto

Děkuji za zajímavý a solidní rozbor.R^

4 0
možnosti

J16i70ř94í 87N82o85s56e72k

11. 11. 2016 9:37

Vynikající blog.

Ještě bych upřesnil - za smrt mladého otce dvou dětí v žatecké pizzerii můžou drogy - a on sám.

A už jsem se tady zmiňoval, že pana Patrika Banga považuji za inteligentního a schopného člověka (nepíšu Roma nebo cikána, protože takhle osobně nerozlišuji, jdu na koncert Radka Bangy a ne Roma), kterému chybí jen nadhled a víc objektivity. Na jednu stranu mu rozumím, na druhou stranu snad časem pochopí sám, že cesta k řešení je malinko jinde než v jednostranné umanutosti.

Každopádně má potenciál něco změnit - ale to vážně musí menšiny začít u sebe. Podmínky k tomu mají, ne ideální, ale dá se na tom stavět. Současné metody nevedou do pekel, ale do stagnace. Škoda.

11 0
možnosti
Foto

Myslím, že panu Bangovi nechybí nadhled, ale je zahlcen všelijakými informacemi "z jednoho břehu". To je pak těžké, se v proudu událostí orientovat.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS