Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V boji s AI se nasazují systémy využívající jinou formu AI či automatizace. Jednou z nich je český startup Resistant AI, který už od investorů získal téměř dvacet milionů dolarů, mimo jiné od Googlu. Zjednodušeně řečeno, Resistant AI vytváří formu umělé inteligence, která zákazníkům pomáhá bránit se proti útokům jiných umělých inteligencí, zejména ve finančních a dalších podvodech. Více zde:

https://www.lupa.cz/clanky/moderni-otroctvi-nebo-prumyslova-spionaz-z-ciny-v-cr-se-rozmaha-generovani-falesnych-dokladu/

0 0
možnosti
JM

J50a59n 40M65a77r63e27k

4. 5. 2023 23:00

Když mezi lidmi chybí inteligence přirozená, musí se nahradit tou umělou.

0 0
možnosti
Foto

Čína a umělá inteligence - Po velkém úspěchu ChatGPT (v Číně není k dispozici) se počátkem února objevila první čínská odpověď, aplikace ChatYuan. Brzy ale začaly přicházet zprávy o výrazných rozdílech mezi jeho odpověďmi a stranickou linií. Ruské tažení na Ukrajině například popisoval jako „agresivní válku“. Nepříliš lichotivě se prý vyjadřoval i o čínské budoucnosti. O pár dnů později úřady aplikaci vypnuly.

Více zde:

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cina-chatbot-umela-inteligence-si-tin-pching.A230503_202745_zahranicni_rodi?zdroj=patro

0 0
možnosti
LV

Umělá inteligence hrozba je a bude zneužita. Tak jako všechno, co dosud člověk vymyslel.

Avšak člověk poprvé vytvořil nástroj,který objektivně člověka převyšuje, přinejmenším kapacitou datových úložišť, jejich vybavovací rychlostí, schopnosti rychlého rozhodování a neomezené dlouhého soustředění.

Uvidíme, kam to povede...

0 0
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 2421x
příležitostný publicista